H-art LAnding
H-ART WEDDINGS H-ART GALLERY
08 Dec 2016 in Uncategorized
Phottix Indra500 TTL – H-art – Servix
    Phottix Indra500 TTL A no brainer for every wedding photographer pdf versie Servix Dankzij een hun goede en trouwe service is Servix één van mijn vaste plaatsen waar ik ga kijken voor nieuw fotografiemateriaal. Steeds zijn ze bereid om uitleg te geven en het nodige te demonstreren, wat voor mij als beroepsfotograaf belangrijk is bij het afwegen wat de volgende aankoop zal worden. Al maakt het materiaal mijn werk niet, het zorgt ervoor dat mijn werk een stuk eenvoudiger geworden is. Ieder stukje materiaal die mijn opstarttijd verminderd, zorgt dat ik me minder zorgen moet maken en is voor mij (tegen de juiste prijs) het investeren waard. Zo kreeg ik, dankzij Servix, de Phottix Indra500 TTL in mijn handen gedrukt. Ons gesprek verliep als volgt: “Lieven, probeer dit even en laat ons weten wat je ervan vindt.” Cool, bedankt, is altijd leuk om nieuwe speeltjes te testen. “Je zal versteld staan van het resultaat en vermogen van deze nieuwe indra 500 TTL” Ja,ja, eerst testen en dan geloven. Ik heb namelijk een grote hekel aan de meeste TTL systemen, daar deze me nooit een consistente lichtoutput geven. “De Phottix is hier uniek in, monteren, triggers aansluiten en klaar.” We zullen […]
16 Nov 2015 in Photography, wedding
Pre wedding Ilse & Koen 21-06-2014
Huwelijksvoorbereidingen met Ilse & Koen. Wat een heerlijke dag om te mogen meemaken, ontspannen, leuk en vol verrassingen. Kijk even naar het korte filmpje om te kunne meegenieten van dit mooie koppel.  
23 Jun 2014 in pre-wedding, wedding