H-art huwelijksfotografie contact

Collapse Toon informatie

Address: Kleine Sint Jansstraat 17 bus 11

Phone: 0478338723

Email: info@h-art.be

Skype: Lieven.hoste
 

H-art Huwelijksfotografie door Lieven Hoste, H-art Lieven Hoste

H-art huwelijksfotografie contact

H-art Huwelijksfotografie is alles behalve de doorsnee huwelijksfotograaf gevestigd te Kortrijk.

Elk huwelijk word met de grootste zorg en creativiteit aangepakt en wat met niet terugvind bij andere huwelijksfotografen op de streek Kortrijk. Uw huwelijksdag wordt zorgvuldig gepland om het een unieke look en feel te geven.

Dit is huwelijksfotografie op zijn best. H-art huwelijksfotografie door Lieven Hoste is een gerespecteerd huwelijksfotograaf gevestigd te Kortrijk.

H-art huwelijksfotografie fotografeert huwelijk in België (Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen, Limburg) maar ook in de buurlanden, Frankrijk, Spanje, Nederland. Op uw vraag passen ze zich aan naar uw huwelijk.

Creatief en stijlvol zijn beide woorden die dikwijls gebruikt worden om hun huwelijksfotografie te omschrijven. Met klanten verspreid over heel België vind H-art huwelijksfotografie zijn thuis te Kortrijk.

We zijn trots onze klanten de huwelijksfotografie te kunnen bieden waar zij naar op zoek zijn. Het is eenvoudig om foto’s te maken, het is totaal iets anders om kunstwerken voor onze klanten te maken.

Onze gemiddelde klanten zijn meestal op zoek naar kunstwerken voor hun thuis i.p.v. snapshot, en dit voornamelijk is wat hen tot bij ons, H-art huwelijksfotografie, brengt.

H-art huwelijksfotografie voorziet huwelijksfotografie in België en over de landsgrenzen heen, o.a. maar niet beperkend tot: Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Namen, Brussel, Knokke, Oostende, Genk, Geel,…

Ben je niet op zoek naar een huwelijksfotograaf? Neem dan met ons contact op voor familiefotografie en portretfotografie.

Je vind H-art Huwelijksfotografie in de streek van Kortrijk voor al het betere fotografie werk.

Vredelaan 13 bus 1 te Kortrijk, bel of mail ons voor meer informatie.